In Croatia
Kroatien > Södra Dalmatien > Pelješac | Pool | Kustnära | Husdjur | Tennis

Bo på vingård på Peljesac. Det lilla huset Bartul Cottage ligger på en vingård mitt i ett av kroatiens mest kända vindistrikt och ett stenkast från vingårdens egna lilla Konoba och vinkällare.Gården har poolGården ligger nära havet

Vingården tillhör familjen Bartulovic, som i generationer odlat bl a vin på Dingac fantastiska och soldränkta sluttningar. En del av upplevelsen här är att möta unge Mario och hans familj som idag driver vingården och ta del av deras kärlek både för halvöns skönhet och dess lokala råvaror. Utanför det lilla huset har ni en egen trädgård med pool, grillplats och en stor solterrass. Bartul Cottage ligger i den 500 år gamla och lilla lilla byn Prizdrina, med 19 invånare mitt på halvön Peljesac. Vid ankomst bjuder de på välkomstmiddag i Konoban där Marios syster står i köket och pappa serverar. På menyn står välsmakande lokala specialiteter med fokus på närodlat och så klart ackompagnerat med något av gårdens egna viner. Extra rum med dubbelsäng och bäddsoffa går att boka till mot extra avgift. Härifrån kan ni göra dagsutflykter till Dubrovnik och Korcula. Dubrovnik ligger ca 9 mil söderut, och ska ni till ön Korcula åker ni till närliggande Orebic och tar färjan över, som tar 20 minuter. Det sägs att den venetianske upptäcktsresande Marco Polo föddes i staden Korcula på ön med samma namn. Huset tillhandahåller cyklar, om ni vill utforska ön på två hjul.Bartul Cottage

4+2

Bostaden har två suiter med vardera dubbelsäng, bäddsoffa för en vuxen eller två mindre barn samt badrum med dusch. I undervåningen finns ett stort rustikt kök med matplats.

Pris / vecka
8 240 - 12 350 kr
Se priser/Boka


Pool: Ja, 24 kvm, 1 maj - 15 okt
Kustnära: Ja, 3,0 km
Golfbana: Nej
Husdjur: Ja, för mer information kontakta In Croatia.
Tennis: Ja, 15,0 km
Ridning: Nej
Allmänna kommunikationer: Dåliga
Rekommenderas egen bil? Ja
Närmaste samhälle: Potomje 1,5 km
Närmaste större samhälle: Trstenik 7 km, Trpanj 10 km, Orebic 13 km, Viganj 18 km, Korcula 13 km+ färja 20 min, Dubrovnik 90 km
Järnvägsstation: Uppgift saknas
Flygplats: Dubrovnik Airport, 115 km.
In Croatias normala villkor gäller.
Tillbaka

Familjen Bartulovics vinodling på sluttningarna ner mot Adriatiska havet.Familjen Bartulovics vinodling på sluttningarna ner mot Adriatiska havet. (Förstora bild)

Poolområde som tillhör ert hus Bartul Cottage på halvön Peljesac i Kroatien.Poolområde som tillhör ert hus Bartul Cottage på halvön Peljesac i Kroatien. (Förstora bild)

Grillplats vid poolen i den privata trädgården utanför huset Bartul Cottage på PeljesacGrillplats vid poolen i den privata trädgården utanför huset Bartul Cottage på Peljesac (Förstora bild)

Visa alla bilder
En annan vinkel av köket i Bartul CottageEn annan vinkel av köket i Bartul Cottage (Förstora bild)

Lantkök i Bartul Cottage på vingården Bartulovic på Peljesac i Kroatien.Lantkök i Bartul Cottage på vingården Bartulovic på Peljesac i Kroatien. (Förstora bild)

På Konoban kan du äta närproducerad mat och prova gårdens goda vinerPå Konoban kan du äta närproducerad mat och prova gårdens goda viner (Förstora bild)

Byn Prizdrina och vingården Bartulovic på halvön Peljesac i södra DalmatienByn Prizdrina och vingården Bartulovic på halvön Peljesac i södra Dalmatien (Förstora bild)

Gränd på baksidan av Bartul Cottage i Prizdrina på halvön Peljesac i Kroatien.Gränd på baksidan av Bartul Cottage i Prizdrina på halvön Peljesac i Kroatien. (Förstora bild)

Sittgrupper på vingården Bartulovic.Sittgrupper på vingården Bartulovic. (Förstora bild)

Sov- och allrum i Bartul Cottage på vingården Bartulovic i södra Kroatien.Sov- och allrum i Bartul Cottage på vingården Bartulovic i södra Kroatien. (Förstora bild)

Allrum med bäddsoffa i Bartul Cottage i Dalmatien.Allrum med bäddsoffa i Bartul Cottage i Dalmatien. (Förstora bild)

Trstenik, en liten ort ca 10 km från vingården Bartulovic.Trstenik, en liten ort ca 10 km från vingården Bartulovic. (Förstora bild)

Sök bostad

Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/region:

Bostad/ort/stad/ö:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra

Nyheter:
Visa nyheter 2017


Du har en uråldrig webbläsare

Din webbläsare gör internet långsamt, fult och buggigt. Den gör även att vår hemsida inte fungerar.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (det tar 10 sek)