In Croatia
Kroatien > Centrala Dalmatien > Brac, centrala Dalmatien öar | Pool | Kustnära | Tennis

Vackert boende med pool i Supetar på ön Brac . Villa Belvedere ligger i den trevliga semesterorten Supetar på ön Brac.Gården har poolGården ligger nära havetGården ligger nära en stad

Villa Belvedere består av flera små vackra stenhus som ligger på en höjd i den gamla delen ovanför hamnen. Detta är ett hus som passar dels om man är en större familj eller om man är flera familjer som reser tillsammans. Man har ett eget boende men delar pool och övriga utrymmen. Det större huset rymmer två lägenheter, Piscina Cottage med utgång till poolområdet och Serena Cottage. Det mindre huset, Bella Vista ligger högst upp med utgång till poolområdet. På Villa Belvedere finns ett sommarkök där man kan tillreda gemensamma måltider och en trevlig ”konoba” - en loggia, på 80 kvm. Här kan sällskapet vistas och även äta måltider tillsammans. Från Villa Belvedere är det gångavstånd till restauranger, affärer och stränder i Supetar. Ägaren bor i ett separat hus på samma tomt och står till förfogande om man behöver hjälp med något.
Bakom Bella Vista finns en trädgårdsland där gästerna får ta av. Här finns grönsaker, frukt, örter mm. Under lågsäsong kan du hyra lägenheterna separat. För mer info - kontakta In Croatia.Villa Belvedere

7+3

Under sommarmånaderna hyrs alla tre lägenheter ut som en gemensam bostad. De består då av: Serana Cottage som har kök och allrum i öppen planlösning med bäddsoffa och matplats. Sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Piscina Cottage som har kök och allrum i öppen planlösning med bäddsoffa och matplats. Sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Bella Vista som har kök och allrum i öppen planlösning soffa och matplats, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med dusch.

Pris / vecka
15 000 - 31 000 kr
Se priser/Boka


Pool: Ja, 6 x 4 m
Kustnära: Ja, 0,3 km
Golfbana: Nej
Husdjur: Nej
Tennis: Ja, 1,3 km
Ridning: Nej
Allmänna kommunikationer: Bra
Rekommenderas egen bil? Oväsentligt
Närmaste samhälle: Supetar
Närmaste större samhälle: Sutivan 8 km, Milna 19 km, Bol 35 km, Sumartin 39 km, Split 50 min m färja.
Järnvägsstation: saknas
Flygplats: Split Airport, 41 km. Zadar - Zemunik Airport, 170 km.
Särskilda villkor: Våra särskilda villkor gäller
Tillbaka

Pool och uteplatsen vid lägenheten Piscina på BelvederePool och uteplatsen vid lägenheten Piscina på Belvedere (Förstora bild)

Bellavista - en av lägenheterna på Belvedere på ön BracBellavista - en av lägenheterna på Belvedere på ön Brac (Förstora bild)

Den lilla pittoreska orten Supetar på ön Brac i Centrala Dalmatien i KroatienDen lilla pittoreska orten Supetar på ön Brac i Centrala Dalmatien i Kroatien (Förstora bild)

Sovrum med dubbelsäng....Sovrum med dubbelsäng.... (Förstora bild)

och en enkelsäng i Bellavista och en enkelsäng i Bellavista (Förstora bild)

Färsk nygrillad fisk som tillreds i sommarköketFärsk nygrillad fisk som tillreds i sommarköket (Förstora bild)

Visa alla bilder
Värdparet bjuder på kroatiska delikatesser i konoban på Villa BelvedereVärdparet bjuder på kroatiska delikatesser i konoban på Villa Belvedere (Förstora bild)

Sovrum i Piscina på ön Brac i Centrala DalmatienSovrum i Piscina på ön Brac i Centrala Dalmatien (Förstora bild)

Fiskebåtshamnen i Supetar på ön BracFiskebåtshamnen i Supetar på ön Brac (Förstora bild)

Gatuvy utanför Villa BelvedereGatuvy utanför Villa Belvedere (Förstora bild)

Öppen spis finns även i konoban på Villa BelvedereÖppen spis finns även i konoban på Villa Belvedere (Förstora bild)

En liten oas bredvid poolen på BelvedereEn liten oas bredvid poolen på Belvedere (Förstora bild)

Trevlig pool på Villa Belvedere, med huset Bella Vista bakgrunden, i Supetar på ön Brac.Trevlig pool på Villa Belvedere, med huset Bella Vista bakgrunden, i Supetar på ön Brac. (Förstora bild)

Trevlig uteplats utanför sommarköket på Villa Belvedere i Supetar, Kroatien.Trevlig uteplats utanför sommarköket på Villa Belvedere i Supetar, Kroatien. (Förstora bild)

Uteplatsen utanför sommarköket by nightUteplatsen utanför sommarköket by night (Förstora bild)

Allrum med bäddsoffa och matplats i Serena, Villa Belvedere på ön Brac.Allrum med bäddsoffa och matplats i Serena, Villa Belvedere på ön Brac. (Förstora bild)

Kök med matplats i Piscina Poolside Cottage på Villa Belvedere i Supetar.Kök med matplats i Piscina Poolside Cottage på Villa Belvedere i Supetar. (Förstora bild)

Uteplatsen vid lägenheten Serena
Uteplatsen vid lägenheten Serena (Förstora bild)

Konoba/Loggia på Villa Belvedere med matplats och soffhörna på ön Brac i Kroatien.
Konoba/Loggia på Villa Belvedere med matplats och soffhörna på ön Brac i Kroatien. (Förstora bild)

Sommarkök med öppen spis och vedugn på Villa Belvedere i Supetar på ön Brac.Sommarkök med öppen spis och vedugn på Villa Belvedere i Supetar på ön Brac. (Förstora bild)

Ett av allrummen på Villa Belvedere i Supetar.Ett av allrummen på Villa Belvedere i Supetar. (Förstora bild)

Ett av sovrummen på Villa Belvedere i Supetar, Dalmatien.Ett av sovrummen på Villa Belvedere i Supetar, Dalmatien. (Förstora bild)

Piscina Cottage, Serena Cottage och Bella Vista på Villa Belvedere i Supetar i Kroatien.Piscina Cottage, Serena Cottage och Bella Vista på Villa Belvedere i Supetar i Kroatien. (Förstora bild)

Utsikt från Bella Vista på Villa Belvedere i Supetar på ön Brac.Utsikt från Bella Vista på Villa Belvedere i Supetar på ön Brac. (Förstora bild)

Sök bostad

Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/region:

Bostad/ort/stad/ö:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra

Nyheter:
Visa nyheter 2017


Du har en uråldrig webbläsare

Din webbläsare gör internet långsamt, fult och buggigt. Den gör även att vår hemsida inte fungerar.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (det tar 10 sek)